ZAVRŠIO KRUG IZBORNIH SKUPŠTINA HSU GRADA ZAGREBA –IZABRANA PREDSJEDNICA VUKADIN TABAKOVIĆ OKUPILA NA IZBORNOJ SKUPŠTINI PARTNERE ALI I DRAGE NAM GOSTE


Na unutarstranačkoj izbornoj skupštini GO HSU Grada Zagreba održanoj 29.11.2017.g. ponovno je za predsjednicu naše organizacije izabrana Davorka Vukadin Tabaković. Za potpredsjednike su izabrani Milenka Petrović Šekoranja i Damir Došen.

Nazočnim su se delegatima riječima pozdrava obratili gosti Saša Molan – Potpredsjednik GO SDP-a Zagreb, Sonja König iz GLAS-a, Mario Cvitan – predsjednik Županijske organizacije HSU Zagrebačke županije, Milivoj Špika – predsjednik BUZ-a i predjedsjednik Silvano Hrelja.

Na kraju se okupljenima zahvalila na iskazanom povjerenju i kratko obratila i sama predsjednica koja je istaknula značaj zajedničkog rada, kako s kolegama iz srodnih nam umirovljeničkih stranaka (osobito po pitanju kapitalnih ulaganja u domove/smještajne kapacitete za starije, Ustanovu za oboljele od Alzheimera/ smještajne kapacitete, palijativnu skrb , ZET – najavljenu promjenu pravnog statusa istog, smanjena sredstva u prijedlogu proračuna za subvencioniranje pokaza a u to j grupi se nalaze i umirovljenici, te visinu naknade i visinu cenzusa za umirovljenike s niskim mirovinama) tako i sa stranačkim kolegama osobito onima iz zagrebačkog prstena s kojima trebamo rješavati zajedničke probleme poput gospodarenj otpadom te prometnih čepova i ulaz/izlaz iz županije.

U ugodnom druženju završila je s radom izborna skupština GO HSU Grada Zagreba.

IMG-7678 IMG-7677 IMG-7675 IMG-7671 IMG-7665 IMG-7663 IMG-7659 IMG-7661 IMG-7658 IMG-7657 IMG-7652 IMG-7653 IMG-7648 IMG-7645