PREDSJEDNICA GRADSKE ORGANIZACIJE HSU GRADA ZAGREBA GOST IZBORNE SKUŠTINE GRADSKE ORGANIZACIJE HSU GRADSKE ČETVRTI NOVI ZAGREB ZAPAD


Na jučerašnjoj redovitoj unutarstranačkoj izbornoj skupštini Gradske organizacije HSU GČ Novi Zagreb izabrano je novo rukovostvo, Za predsjednika je izabran Branko Strahinjić, stariji, a za potpredsjednike Ivan Mahnić i Ljerka Francetić.

Kao gošća se nazočnima obratila i Predsjednica GO HSU Grada Zagreba Davorka Vukadin Tabaković. U svom obraćanju Presjednica pozdravila nazočne i čestitala novoizabranom rukovodstvu. Pozivajući se na izvješće o radu starog/novog Predsjednika Marijana Jaska, Vukadin Tabaković je iznijela kolilo je nužna suradnja i kontinuirani zajednički rad na terenu Grada Zagreba i drugih umirovljeničkih stranki, između ostaloga na prvom mjestu BUZ-a Grada Zagreba čiji je uvaženi dužnosnik i danas s nama.

Kao jednim od bitnih problema, zaključila je, ističe i probleme mjesne samouprave, rada na terenu, osobito na rubnim dijelovima koji graniče sa Zagrebačkom županijom, predloženim izmjenama zakona o lokalnoj i regionalnoj samoupravi.

Nazočima se na kraju obratio i Dragan Šolaja iz BUZ-a prenoseći pozdrave i čestitke predjenika BUZ-a Grada Zagreba g. Štiglića. Iznio je također stav BUZ- a o važnosti zajedničke suradnje.

U Zagrebu, 13.10.2017.g.Jasak 8 Jasak 12 Jasak 11 Jasak 7 Jasak 3 Jasak 2 Jasak 6